REPARATIE-PORTAAL

       service - support                      onderhoud            

REPARATIE-PORTAAL.NL

VAN MELDING NAAR OPLOSSING

 

CV ketel 

 

CV ketel vervangen/aanschaffen

Het onderhoud van u CV ketel schiet er vaak bij in. Het is zo vanzelfsprekend dat u uw woning kunt verwarmen. CV ketels gaan vaak ook lang mee. Dit is prettig, maar de verwarmingsmarkt heeft de laatste jaren niet stilgezeten. Er zijn veel nieuwe soorten verwarmingsketels op de markt gebracht zoals de HR ketel of Combiketel

De hoge rendement ketels zijn in vergelijking met de oude ketels zo ontzettend zuinig dat het vaak makkelijk uit kan om uw oude CV ketel te vervangen. Uw stookkosten kunnen namelijk enorm dalen!

De monteurs van u CV ketel kunnen u alle bekende merken leveren tegen scherpe tarieven. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe verwarming, vraagt u dan eens een offerte bij ons aan. Onze installateurs overtuigen u graag met een scherpe offerte, die u op uw gemak met elkaar kunt vergelijken.

Onze monteurs hebben beschikking over moderne meet- en herstelapparatuur, daarom zijn wij in staat om problemen snel te signaleren en te herstellen. 

Wist u dat wij ook onderhoudscontracten aanbieden voor zowel nieuwe als bestaande ketels? Vraag gerust meer informatie aan!

CV ketel onderhoud

 

MV (Mechanische Ventilatie)

MV Inspectie

MV Reiniging

MV Renovatie

Inspectie mechanische ventilatie door middel van controle luchttoevoer mogelijkheden middels klep/kantel raampjes of roosters. Luchtdebiet meting van de afzuigventilator in keuken, toilet en badkamer.

Reinigen van de bestaande ventilatie box en de kanalen. Deze reinigen wij door roterende borstels en stofafzuiging via de bestaande afzuigopeningen. De roosters worden vervangen door zelfregelende. Inregelen en meting afzuigcapaciteit.

Vervangen/repareren van de bestaande ventilatiebox. Alle kanalen worden gereinigd en de roosters vervangen door zelfregelende. Inregelen en meten afzuigcapaciteit. 

Wist u dat wij ook onderhoudscontracten aanbieden voor zowel nieuwe als bestaande MV boxen? Vraag gerust meer informatie aan!

MV onderhoudZONNESTROOM INSTALLATIE

(Z)Onderhoud

ZON-CHECK

Meten is weten! Geweldig zo een zonnestroom installatie, maar levert deze ook de beloofde hoeveelheid KWH op? Werken alle panelen nog wel optimaal mee aan het behaalde rendement? Voor 100% zekerheid sluit u nu een (Z)ONDERHOUD contract af. Jaarlijkse inspectie en service beurt aan uw zonnestroom installatie.

Liever geen vast onderhoud, maar wel zeker weten dat het systeem optimaal werkt? Testen en inspecteren op de goede werking van uw zonnepanelen zodat u zeker weet dat het optimale rendement gehaald wordt. Meten is weten! 

Wist u dat wij ook onderhoudscontracten aanbieden voor zowel nieuwe als bestaande Zonnestroom installatie's? Vraag gerust meer informatie aan!(Z)Onderhoud